Bloggeri

1. Informatii utile pentru bloggeri


1.1 Comunicând cu administratorul, prin intermediul blogului sau mesajelor scrise, bloggerul este obligat sa foloseasca un limbaj decent. În caz contrar, administratorul are dreptul de a bana si a interzice accesul acestuia pe site.


1.2 Bloggerul declara pe propria raspundere ca a împlinit vârsta de 18 ani.


1.3 Bloggerii au obligatia sa pastreze articolele scrise pe blog-ul lor pentru clientii site-ului www.seopremium.ro, minim 6 luni. Nerespectarea acestei obligatii duce la excluderea definitiva din serviciul nostru a blogaru-lui si administratorul este îndreptatit sa dea în judecata blogarul, daca actiunea celui din urma a dus la prejudicierea clientului sau administratorului.


1.4 Accesul pe site-ul www.seopremium este un privilegiu care poate fi revocat oricând, daca administratorii site-ului considera ca interesele clientilor au fost lezate prin încercari de frauda, nerespectarea cerintelor impuse ori alte fapte de natura sa lezeze interesele clientilor ori a societatii ce îsi desfasoara activitatea pe site-ul www.seopremium.ro


1.5 Bloggerii se obliga sa NU contacteze clientii cu care interactioneaza datorita platformei www.seopremium.ro. Nerespectarea acestui lucru va fi sanctionat de catre administrator.


2. Plata serviciilor


2.1 Plata serviciilor prestate de blogger se face prin transfer bancar, iar comisionul de transfer este suportat de catre blogger. La cererea bloggerului plata se poate efectua si prin alte metode (cum ar fi: Western Union, Paypal, Posta Româna), însa costurile de transfer vor fi suportate de blogger.


2.2 Pentru ca un blogger sa primeasca plata serviciilor oferite este necesar sa semneze un contract pe care administratorul îl va furniza. Contractul se întocmeste o singura data, pentru fiecare blogger in parte. La fiecare plata primita bloggerul este obligat sa trimita (prin posta sau email) un document semnat prin care confirma suma primita.


2.3 Bloggerii se obliga sa completeze contractul si sa anexeze copia dupa C.I. înainte de prima plata.


2.4 Administratorul va retine 16% din suma retrasa, reprezentând impozitul pe profit conform legii nr.571 din 22 decembrie 2003 privind Codul Fiscal.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

seopremium
seopremium
seopremium

SERVICII

PROIECTE RECENTE

seopremium seopremium

LASA MESAJUL TAU AICI

 
seopremium seopremium 0722741425 contact(at)seopremium.ro