Intrebari frecvente

Bloggeri


De ce seopremium.ro?
Ca blogger independent nu poti gasi clienti carora le poti oferi calitate si nici nu ai posibilitatea de a avea campanii de publicitate frecvent. 


De ce NOI ?
Pentru ca suntem profesionisti. Pentru ca te poti alatura unei comunitati mari de membrii. Pentru ca oferim saptamanal campanii noi. Pentru ca respectam bloggerii si clientii nostri.


Cat o sa castig ?
Totul e relativ si tine de perseverenta ta. Poti castiga cativa zeci de lei sau sute de lei lunar. Depinde de cat de mult timp aloci acestui lucru. Campanii la care poti aplica, vei gasi cu siguranta.


Clienti


De ce seopremium.ro ?
Umarim doar succesul afacerii dumneavoastra si ne dedicam complet acestui lucru. Oferim studii demografice, targetarea potentialilor clienti pentru a duce o campanie de promovare la rezultatul dorit. 


De ce online si nu publicitate traditionala ?
Este mai accesibila, mai ieftina si cu potential urias in raport cu alte tipuri de promovare. Prin noi ajungeti la publicul dorit in proportie de peste 90%, iar beneficiile unei campanii se simt si dupa luni sau ani de zile dupa incetarea campaniei. 


Beneficiile advertorialelor ?
Cu cat un logo / nume este mai des vazut, cu atat este retinut mai bine. Si pentru ca imaginea conteaza, noi contribuim la formarea ei.


Atingerea publicului tinta 
Filtrele noastre separa publicul neinteresant de publicul cu potential pentru dumneavoastra.


Feedback
Parerea oamenilor conteaza. Orice sugestie este binevenita, mai ales de la consumatori.


Trafic
Atat targetat cat si potential. Zilnic, 2 milioane de romani citesc informatii noi pe bloguri.


Rang Motor de Cautare
Pagerank-ul conteaza foarte mult. Pozitia din clasamentul Google si cat de bine esti cotat, conteaza pentru site-ul sau afacerea dumneavoastra din toate punctele de vedere. O campanie de promovare are si acest efect, oferindu-va o pozitie mult mai buna si un rang mai mare.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

seopremium
seopremium
seopremium

SERVICII

PROIECTE RECENTE

seopremium seopremium

LASA MESAJUL TAU AICI

 
seopremium seopremium 0722741425 contact(at)seopremium.ro