PROMOVARE ONLINE
PAY PER CLICK

Daca vrei sa obtii vanzari mai mari, sa cresti fidelitatea clientilor tai si sa fii mai competitiv, atunci publicitatea online prin campanii de promovare PPC este solutia. Printr-o campanie PPC de promovare site, anunturile tale vor aparea in motoarele de cautare exact persoanelor care au nevoie de produsele sau serviciile oferite de tine.

In prima etapa se creeaza campania sau se face un audit asupra campaniei PPC existente pentru a stabili un punct de pornire, parametrii in care s-a desfasurat campania si aducerea lor la nivelul optim. Apoi dezvoltam  strategia perfecta pentru afacerea ta si pornim campania de promovare, cu un cost initial de 450 lei + tva.

A doua etapa presupune monitorizarea, optimizarea si rapoarte regulate ale campaniei pentru a asigura cele mai bune rezultate prin sistemul utilizat. Tu aloci un buget lunar pentru campania PPC de promovare online, care se face prin plata online directa catre Google, iar noi percepem un procent din acest buget, pentru a te asigura ca ne vom implica si vom obtine cele mai bune rezultate.

Un buget  mic inseamna o campanie care nu isi poate atinge scopul, din cauza numarului mic de clickuri, informatii si date relevante. De aceea, noi recomandam clientilor nostri un buget lunar minim intre  500 - 1000 lei.

450 lei (Cost de baza) + 1000 lei (Buget lunar) + 100 Lei (10% Comision) = 1550lei/luna + tva


CONTACTEAZĂ-NE ACUM

seopremium
seopremium
seopremium

SERVICII

PROIECTE RECENTE

seopremium seopremium

LASA MESAJUL TAU AICI

 
seopremium seopremium 0722741425 contact(at)seopremium.ro