Politica de confidentialitate

Prezentare generala
Pentru noi cel mai important lucru este protejarea intimitatii utilizatorilor. Ne asiguram ca informatiile oferite de dumneavoastra raman private si sunt folosite doar pentru scopurile careia ii sunt destinate.


Colectarea informatiilor
Site-ul culege informatii precum pagerank, rank alexa, adresa IP si informatii referitoare la trafic. Informatiile pot fi compilate si prezentate unor terti, fara ca vreun detaliu personal sa poata fi detectat.


Utilizarea informatiilor personale
Informatiile personale cu privire la dumneavoastra nu vor fi instrainate, inchiriate, vandute, imprumutate, expuse sau dezvaluite sub o alta forma tertilor cu exceptia situatiilor in care avem permisiunea dvs. Este posibil sa folosim informatiile dvs. personale doar pentru a va contacta la anumite intervale de timp pentru chestiuni direct relationate cu site-ul nostru.


Zona de acces public
Va rugam sa retineti ca publicarea oricarei informatii personale cu privire la dumneavoastra in zona de acces public a site-ului nostru (sectiunea blog) poate fi colectata si utilizata de alte persoane asupra carora nu avem nici un control.


Securitate
Masurile de securitate proiectate de noi, atat tehnic cat si organizatoric, au rol de a proteja informatiile dumneavoastra personale. Totusi, nu putem garanta ca securitatea noastra nu poate fi accesata de persoane neautorizate folosindu-se de mijloace informationale avansate.


Modificari
"Politica de confidentialitate" poate fi modificata de catre administrator daca acesta considera ca este necesar acest lucru. Utilizatorii vor fi anuntati de modificarile efectuate de administrator, pentru ca utilizatorii sa aiba in permanenta la cunostinta tipul de informatii pe care le culegem si modul lor de utilizare.


Despre Cookies
Cookie-urile sunt folosite de serverele web pentru a putea diferenția utilizatorii și pentru a putea reacționa în funcție de acțiunile acestora în cadrul unei sesiuni formate din mai multe tranzacții separate. reține faptul că utilizatorul s-a autentificat și îi va permite acțiuni specifice celor autentificați.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

seopremium
seopremium

SERVICII

PROIECTE RECENTE

seopremium seopremium

LASA MESAJUL TAU AICI

 
seopremium seopremium 0722741425 contact(at)seopremium.ro