Termeni si conditii

SC Vision StartJobs SRL ofera servicii de web design, seo, hosting, mentenanta, promovare si publicitate online. Serviciile si ofertele de promovare sunt prezentate pe site-ul firmei: www.seopremium.ro. Pentru a beneficia de serviciile companiei, utilizatorii, clientii si bloggerii trebuie sa agreeze termenii si conditiile:


1. Informatii generale
1.1 Acest site contine link-uri catre alte site-uri, care nu se afla în proprietatea sau controlul administratorului. Administratorul nu se face responsabil de continutul, politica si practicile oricarui alt site. Utilizând site-ul nostru accepti în mod explicit toate conditiile impuse de catre acesta.
1.2 Administratorul îsi rezerva dreptul de a modifica "Termenii si conditiile de utilizare" oricând considera ca este necesar. Modificari pot fi aduse acestei pagini fara notificare prealabila si fara a furniza un motiv specific.


2. Utilizarea site-ului
2.1 Caracteristici ale site-ului (logo, pagini, text) pot fi modificate de catre administrator, si în orice moment administratorul crede ca este necesar, fara notificare prealabila si fara a furniza un motiv specific.
2.2 Din moment ce se lucreaza continu la structurarea si îmbunatatirea conceptului site-ului vizitatorii site-ului vor accepta viitoarele schimbari.
2.3 Administratorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru pierderile generale de functionare proasta sau de întrerupere a serviciului.


3. Obligatiile utilizatorului.
3.1 Site-ul poate fi accesat doar prin intermediul browserelor web. Utilizarea oricarui script sau program IT este interzisa.
3.2 Utilizarea eventualelor erori de pe site în scopuri personale este interzisa. Utilizatorul are obligatia de a anunta administratorul despre eventualele erori aparute.
3.3 Utilizatorii nu au dreptul sa copieze sau sa distribuie nicio parte a site-ului detinut de administrator.
3.4 Comunicând cu administratorul, prin intermediul blogului sau mesajelor scrise, utilizatorul este obligat sa foloseasca un limbaj decent, fara a submina autoritatea administratorului.


4. Drepturile de proprietate intelectuala
Continutul site-ului www.seopremium.ro este oferit pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, expus, vândut, licentiat cu alte scopuri fara acordul prealabil scris al titularului de drept de proprietate. Administratorul îsi rezerva toate drepturile pentru acest website si pentru continutul sau. Utilizatorul este de acord sa nu copieze sau sa distribuie materiale unei terte parti în interes comercial. Pentru a descarca si imprima o copie pentru uz personal, el trebuie sa aiba toate drepturile de autor sau aprobare a proprietarilor de continut. Violarea acestor drepturi duce la cererea lor în instanta, conform legilor în vigoare.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

seopremium
seopremium
seopremium

SERVICII

PROIECTE RECENTE

seopremium seopremium

LASA MESAJUL TAU AICI

 
seopremium seopremium 0722741425 contact(at)seopremium.ro