WEB DESIGN

& DEVELOPMENT

Companie specializată în web design si development, oferim servicii premium de creare website-uri profesionale, locale si internaționale in toate domeniile de activitate. Realizam website-uri cu design modern responsiv, adaptabil pe orice dispozitiv : desktop, tableta, mobil. Pachetele de web design sunt accesibile tuturor categoriilor de clienti si acopera nevoile fiecarei companii : pagini de prezentare, cataloage de produse, magazine online.

OFERIM:

Crearea unei identități unice de brand
Customizare și dezvoltare design responsive
Realizarea si implementarea unui design original
Consultanță si promovare profesionala

Vă oferim o gama largă de soluții și servicii care să acopere cât mai bine nevoile și cerintele dumneavoastră pentru dezvoltarea oricarei afacerii in mediul online. Fie că este vorba de un site de prezentare sau un magazin online, echipa noastră vă oferă soluții cu rezultate rapide și durabile. Proiectele noastre sunt realizate cu ultimele tehnologii aparute, dupa documentația sau cerințele clientului.

Pret: 500 Euro + tva

Obiectivul nostru este de a face procesul de cumparare cât mai simplu posibil si vă furnizam un sistem modern, realizat pe baza ultimelor tehnologii apărute. Magazinele online realizate sunt foarte bine optimizate seo on-page, astfel încât se încarca înstant și sunt afișate cu prioritate în rezultatele motorului de căutare Google. Soluțiile noastre de comerț electronic, ajută potențialii dumneavoastră clienți să găsească produsul dorit cu doar 3 click-uri.

Pret: 800 Euro + tva


CONTACTEAZĂ-NE ACUM

SERVICII

PROIECTE RECENTE

seopremium seopremium

LASA MESAJUL TAU AICI

 
seopremium seopremium 0722741425 contact(at)seopremium.ro